Senaste

985 SEK
1 085 SEK799 SEK

Byggnadsställningar av hög kvalitet

Välkommen till Scafom-rux! Vi är stolta över att erbjuda ett imponerande sortiment av byggställningar, där varje produkt, vare sig det är modulställningar, ramställningspaket eller unihak, håller en enastående hög standard. Vårt mål är att alltid erbjuda det allra bästa inom byggställningar till våra kunder och vår passion för säkerhet och effektivitet genomsyrar varje aspekt av vårt arbete. Oavsett om du behöver köpa eller hyra byggnadsställningar, kan du lita på oss för konkurrenskraftiga priser och enastående kvalitet. Hos Scafom-rux är dina behov vårt största fokus.

Byggställning för alla sorters byggprojekt

På Scafom-rux har vi alltid en byggställning för dina ändamål. Här hittar du högkvalitativa byggnadsställningar till otroliga priser. Oavsett om du behöver köpa eller hyra byggnadsställning, kan du lita på att vi erbjuder produkter av högsta kvalitet som uppfyller dina krav och överträffar dina förväntningar.


Oavsett om ditt byggprojekt kräver en ställningstrailer, en rullställning eller en haki-ställning, kan du lita på att vårt sortiment har en lösning för dig. Vår breda produktlinje inkluderar även RSS fallskydd för att garantera en säker arbetsmiljö, även på högre höjder.

Välkomna till TOBIT.SE
Köpa byggställning
Högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Snabb leverans och personlig service.
Brett utbud av byggställningar. I vårt sortiment hittar ni bland annat: Rullställningar , Ramställningar , Modulställningar , Aluminiumställningar , Hakiställningar .

Här kan du hyra byggnadsställning till förmånliga priser

Hos oss kan du hyra byggnadsställning av högsta kvalitet efter dina specifika behov och önskemål. Vi förstår att varje byggprojekt är unikt och i många fall kräver anpassade lösningar, därför erbjuder vi ett brett utbud av byggställningar som passar alla möjliga behov och budgetar. När du väljer att hyra byggställning från oss på Scafom-rux kan du vara trygg i att du får pålitlig service och konkurrenskraftiga priser. Vårt dedikerade team finns här för att guida dig genom vårt breda sortiment och hjälpa dig att välja den bästa lösningen för ditt specifika projekt.

Är du intresserad av att hyra byggnadsställning? Kontakta oss på Scafom-rux för att få svar på dina frågor eller funderingar och mer information om att hyra byggnadsställning och boka din ställningshyra med oss! Vi ser fram emot att hjälpa dig att lyckas med ditt nästa byggprojekt.

Uppnå en säker arbetsmiljö med våra byggställningar

Säkerhet är av högsta prioritet när det gäller byggarbetsplatser. Branschens säkerhetsriktlinjer är strikta, men ändå brister säkerheten ofta, vilket leder till allvarliga olyckor och skador. Med våra byggställningar kan du minimera risken för arbetsskador och skapa en trygg och säker arbetsmiljö för ditt team. Våra byggnadsställningar är konstruerade med fokus på säkerhet och kvalitet, och uppfyller branschens säkerhetsstandarder. Genom att skapa en stabil och pålitlig arbetsplattform gör våra byggställningar det möjligt för dina arbetare att utföra sina uppgifter med förtroende och utan risk för fall eller andra olyckor.